Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 03:48

Луківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 14 » 1 вересня 2012 року найважливіша подія в житті Луківської ЗОШ І-ІІ ст.
13:40
1 вересня 2012 року найважливіша подія в житті Луківської ЗОШ І-ІІ ст.
          Перше вересня стало особливим для села Луково, оскільки, саме цього дня тут відкривали новозбудовану школу. На цю подію його жителі чекали вже давно...
 Участь в урочистому відкриття Луківської ЗОШ І-ІІ ст. взяли поважні гості: голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида, голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова Іршавської районної ради Станіслав Сухан, директор школи Ольга Хандра та інші. Найперше, очільник області, привітав школярів з початком навчального року.
           З днем знань та з нагоди відкриття нового навчального закладу присутніх також вітав голова РДА Василь Ковбаско. Керівник району подякував всім тим, хто працював над завершенням будівництва школи, особливі слова вдячності адресовані очільнику області за ту допомогу та підтримку у будівництві, яку надали.  Школярам та вчителям Василь Васильович побажав успіхів у новому навчальному році та досягнути тих цілей, які кожен перед собою ставить.
        За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі області, високий професіоналізм та з нагоди відкриття Луківської ЗОШ І-ІІ ст. керівник області нагородив почесною грамотою виконроба приватного підприємства «Пантеон» Петру Даріуша, голову правління відкритого акціонерного товариства «Приборжавське заводоуправління будматеріалів» Михайла Ісака, генерального директора приватного підприємства «Пантеон» Олександра Пантелеймонова та директора Луківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Ольгу Хандру.Також за вагомий внесок та докладені зусилля по введенню в експлуатацію новобудови Луківської ЗОШ І-ІІ ст. нагороджені грамотами районної ради Іван Хандра, Любов Коцан, Василь Пасуля та Михайло Фанта.

                Зі свого боку директор школи Ольга Хандра під час виступу висловила щиру вдячність керівникам області та району. Від односільчан та педагогічного колективу вона також подякувала за роботу всім майстрам, які трудилися для побудови закладу, зокрема, фірмі «Пантеон», управлінню освіти та науки облдержадміністрації та відділу освіти РДА за облаштування класних приміщень та харчоблоку.
 - «Відкриття школи воістину щасливий, історичний та незабутній день для нашого села, адже, збулася наша мрія, наша влада збудувала нам прекрасну, нову школу європейського зразка», - сказала директор Луківської ЗОШ І-ІІ ст.

             
Переглядів: 466 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz