Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 06:57

Луківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 15 » Обласний семінар методистів районних методичних кабінетів історії та правознавства
17:49
Обласний семінар методистів районних методичних кабінетів історії та правознавства

Весняна пора в новому корпусі Луківської ЗОШ І – ІІ ст. багата на гостей. Недавно,  відбувся районний семінар – практикум директорів шкіл, а ось і Великодній дзвін скликав до району методистів районних методичних кабінетів історії та правознавства на обласний семінар, що проходив на базі Іршавської гімназії та Луківської ЗОШ І – ІІ ст.

   Із вітальним словом на ганку Луківської ЗОШ І – ІІ ст. гостей зустріла директор школи, керівник районного МО вчителів суспільних дисциплін Іршавського району Хандра Ольга Юріївна. З хлібом – сіллю та щирими поетичними рядками вчителів області привітали учні школи, учасники шкільного ансамблю «Сонечко» (керівник – Симканич О. М. ). А ще в цей світлий великодній день кожен з гостей отримав у подарунок писанки, виготовлені руками вихованців  гуртків « Дивовижні барви» та «Писанкарство» (керівники – Симканич В. А., Маланка М. М. ) та буклети про школу.

     У фойє школи гостей обласного семінару вражала виставка учнівських композицій на тему «Гей, Великдень! Гей, весна!», на якій були представлені пасхальні кошики, вишивані рушники, серветки, писанкове дерево. Не менш захоплюючою для присутніх стала виставка творчих робіт учнів, випускників та вчителів Луківської ЗОШ І – ІІ ст., присвяченого Року дитячої творчості. З великою цікавістю присутні оглянули експонати, зібрані всіма членами педагогічного та учнівського колективу для створення шкільного ісорико - етнографічного музею.

    








       Кульмінацією обласного семінару став брейн – ринг з правознавства між учнями 9-их класів Луківської ЗОШ І – ІІ ст. та Приборжавською ЗОШ І – ІІІ ст. Команди  «Прокурорів» (Луківська ЗОШ І – ІІ ст.) та  «Адвокатів»  ( Приборжавська ЗОШ І – ІІІ ст. показали міцні знання законів нашої держави, розв’язували правознавчі задачі та рівняння. Змагання підтвердили, що учні обох шкіл добре орієнтуються у життєвих ситуаціях, які пов’язані з правовими відносинами у державі, вміють трактувати закони. Свято перепліталося чудовими виступами учасників художньої самодіяльності школи.





















  




                        
                    

Переглядів: 645 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz